Login or create new account.

By registering on joomprod.com, you will have immediate access to all our free products and to the public side of our support forum.

Enjoy our subscriptions.

Each of our subscriptions allow you to enjoy the private side of the support forum and all the update of our products for a period ranging from 3 months to 1 year.

Payment And immediate download.

After subscribing to one of our subscription, the products are immediately downloadable.

Login

Or Register
Accueil / forum / Support / PaidSystem Support / Credit sysyem not working

Support Availability Because we must sleep sometimes

Working days: Monday to Friday.
Reply time: Depending on the complexity of your support issue it's usually between a few hours to 48 hours.

Support is only guaranteed to paid subscribers

×

Notice

The forum is in read only mode.

×
End of Forum > Moving to ticket system (01 Jan 2014)

The forum is now in read-only mode.

To send us support request, please open a tickets > Support > Tickets Support

We have tested the ticket system during the last 3 months and we are sastified with it. So the forum is just for history now.

Credit sysyem not working

4 years 6 months ago #24530 by crealogica
Hi, i have set different prices in ad durations, in credits.
The problem is that when i create an ad as a user in frontend (user have enough credits), the ad is published but no user credits are discounted, user has the same credits as before.

Thanks for your help!
4 years 6 months ago #24545 by juloaadmin
Strange,

In this case we will need an account + FTP + URL to connect to your website and check the issue. (please send all by email + link to this conversation)
4 years 6 months ago #24548 by crealogica
Ok, i send you the info to This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Thanks!
4 years 5 months ago #24571 by crealogica
Hi, I still have no news on this topic, have you got my email with the access data? Please review this as soon as possible, I can not continue working without solving this.

Thank you!
4 years 5 months ago #24572 by crealogica
Hi, the problem it's solved, I found the field "Make all categories free for selected groups." Marked as "Yes", this was causing the problem.
Tnx!
4 years 5 months ago #24590 by juloaadmin
Sorry for the delay, happy to see that you resolved the problem on your side !
Time to create page: 0.327 seconds
Powered by Kunena Forum