Login or create new account.

By registering on joomprod.com, you will have immediate access to all our free products and to the public side of our support forum.

Enjoy our subscriptions.

Each of our subscriptions allow you to enjoy the private side of the support forum and all the update of our products for a period ranging from 3 months to 1 year.

Payment And immediate download.

After subscribing to one of our subscription, the products are immediately downloadable.

Login

Or Register
Accueil / forum / Support / PaidSystem Support / CB My Profile will not open

Support Availability Because we must sleep sometimes

Working days: Monday to Friday.
Reply time: Depending on the complexity of your support issue it's usually between a few hours to 48 hours.

Support is only guaranteed to paid subscribers

×

Notice

The forum is in read only mode.

×
End of Forum > Moving to ticket system (01 Jan 2014)

The forum is now in read-only mode.

To send us support request, please open a tickets > Support > Tickets Support

We have tested the ticket system during the last 3 months and we are sastified with it. So the forum is just for history now.

CB My Profile will not open

4 years 8 months ago - 4 years 8 months ago #23164 by Boatlocator
Hi Loic
I cannot get CB Profile or CB Edit Profile to open.
I have been through your forums and still cannot resolve this.
To create, I have now done this three different ways.
1) I went to Menus, create new, selected System Links then community builder then My Profile .. This did not work
2) I went Menus, create new, selected Community Builder, CB Profile, assigned to top menu.
It comes up with this address, index.php?option=com_comprofiler&view=userprofile This also comes up with the same error.
3) I went Menus, clicked on CB Menus, found CBProfile and assigned it to the top menu on my site.
This one came up with the right address prntscr.com/dqgci0
This still does not work .. It still has the same error - prntscr.com/dqgcwh
I have cleared the Joomla cache and browser cache each time but it still wont work.
In Community Builder edit configuration, user profile I have permission set to 'registered' prntscr.com/dqgdz2
I see there has been other posts about this (I have been trying to resolve this all weekend) and realise the URL in Profile should be
index.php?option=com_comprofiler&view=userprofile So I seem to have that right and permissions right but no joy?
Hopefully you can offer some help?
PS: Also, how do I edit "Contact Us"
4 years 8 months ago #23175 by juloaadmin
Ok, we will have to connect to your website to check what is wrong. Please send a mail with a reference to this discussion + FTP and joomla admin account + URL

Regards and Happy New year :)
4 years 8 months ago #23202 by Boatlocator
Hi and thanks for your reply
Have sent you email with requested details .. Did you receive?
4 years 8 months ago #23222 by juloaadmin
I don't see it did you sent to This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. please add reference to this discussion
4 years 8 months ago #23223 by Boatlocator
Hi, I just resent .. did you receive this time?
Time to create page: 0.162 seconds
Powered by Kunena Forum