Login or create new account.

By registering on joomprod.com, you will have immediate access to all our free products and to the public side of our support forum.

Enjoy our subscriptions.

Each of our subscriptions allow you to enjoy the private side of the support forum and all the update of our products for a period ranging from 3 months to 1 year.

Payment And immediate download.

After subscribing to one of our subscription, the products are immediately downloadable.

Login

Or Register
Accueil / forum / Support / Bruce Support / No working Menu Item Filter and Articles Filter

Support Availability Because we must sleep sometimes

Working days: Monday to Friday.
Reply time: Depending on the complexity of your support issue it's usually between a few hours to 48 hours.

Support is only guaranteed to paid subscribers

×

Notice

The forum is in read only mode.

×
End of Forum > Moving to ticket system (01 Jan 2014)

The forum is now in read-only mode.

To send us support request, please open a tickets > Support > Tickets Support

We have tested the ticket system during the last 3 months and we are sastified with it. So the forum is just for history now.

No working Menu Item Filter and Articles Filter

2 years 3 months ago #23684 by alexriverasv
I have the following problem: I have two types of banners, PREMIUM and BASIC.

The PREMIUM are displayed on all pages (there is no problem here)
BASICs are only displayed on the Front Page (here is the problem)

Activating the "Menu Item Filter" filter selects the menu item of my main page to indicate that it is only shown here.
Activating the "Articles Filter" filter and without selecting any item, it indicates that it does not appear in any of the categories.

It worked once, but then it stopped working, I do not know why. I have both plugins activated

What could you tell me about it?

I await your response.
2 years 3 months ago #23693 by loic
Hello,

Just to be sure I understand, The banners of the basic module are not displayed on the home page like you want it ?

Best regards.
2 years 3 months ago - 2 years 3 months ago #23710 by alexriverasv
The problem is that the "Menu Item Filter" and "Articles Filter" filters are not working.

Both filters are enabled but do not do their job properly
2 years 3 months ago #23723 by loic
Hello,

Ok, I will do some test and come back to you.

Best regards.
2 years 3 months ago #23740 by loic
Hello,

I made a test and I don't have any issue with the menu item filter, however with the article filter, I can see the banner in the category listing but not in the article. Have you the same issue ?

Best regards.
Time to create page: 0.197 seconds
Powered by Kunena Forum