Login or create new account.

By registering on joomprod.com, you will have immediate access to all our free products and to the public side of our support forum.

Enjoy our subscriptions.

Each of our subscriptions allow you to enjoy the private side of the support forum and all the update of our products for a period ranging from 3 months to 1 year.

Payment And immediate download.

After subscribing to one of our subscription, the products are immediately downloadable.

Login

Or Register
Accueil / forum / Support / UserSubs Support / Adsmanager admin ads save button does not work

Support Availability Because we must sleep sometimes

Working days: Monday to Friday.
Reply time: Depending on the complexity of your support issue it's usually between a few hours to 48 hours.

Support is only guaranteed to paid subscribers

×

Notice

The forum is in read only mode.

×
End of Forum > Moving to ticket system (01 Jan 2014)

The forum is now in read-only mode.

To send us support request, please open a tickets > Support > Tickets Support

We have tested the ticket system during the last 3 months and we are sastified with it. So the forum is just for history now.

Adsmanager admin ads save button does not work

3 years 3 weeks ago #26032 by loic
Hello,

for the insert issue, could you check the browser console (F12) to see if there is any javascript error ?

For the link issue, I will ask the dev team.

Best regards.
3 years 3 weeks ago #26034 by lvallette
yes
TypeError: jQ(...).pluploadQueue is not a function
i found nothing on that error
3 years 3 weeks ago #26040 by loic
Hello,

Are you using the default template ?
If not, could you try the edit page with the default template ?

Best regards.
3 years 3 weeks ago #26049 by emicoma
no default, but i tried with default same issue
3 years 3 weeks ago #26059 by loic
Hello,

I need to take a look at the code before answering you.
I have the same issue with one of my testsite so I just need some time :)

Best regards.
3 years 3 weeks ago #26069 by emicoma
I assume younfrench..
Ok'pas de problem
En fait j'ai fait la mise a jour, sur un site de dev, pour respudre le pb des urls.
Sur lésite en live, avec la version 2 as de pb sur les boutons save.
Mais ces urls bizarre.
J'ai pas vu dans le code ou modifier ca.
Le url_rewrite avec. Joomla 3.7 ca le fait pas.
Je vois pas'ou ca va chercher le premier lien annince cree, totalement illogique
Time to create page: 0.317 seconds
Powered by Kunena Forum