Login or create new account.

By registering on joomprod.com, you will have immediate access to all our free products and to the public side of our support forum.

Enjoy our subscriptions.

Each of our subscriptions allow you to enjoy the private side of the support forum and all the update of our products for a period ranging from 3 months to 1 year.

Payment And immediate download.

After subscribing to one of our subscription, the products are immediately downloadable.

Login

Or Register
Accueil / forum / Support / Bruce Support / menu item filter only works if user is logged in

Support Availability Because we must sleep sometimes

Working days: Monday to Friday.
Reply time: Depending on the complexity of your support issue it's usually between a few hours to 48 hours.

Support is only guaranteed to paid subscribers

×

Notice

The forum is in read only mode.

×
End of Forum > Moving to ticket system (01 Jan 2014)

The forum is now in read-only mode.

To send us support request, please open a tickets > Support > Tickets Support

We have tested the ticket system during the last 3 months and we are sastified with it. So the forum is just for history now.

menu item filter only works if user is logged in

1 year 9 months ago #26511 by loic
Hello,

I will check that on my test site, I come back to you.

Best regards.
1 year 9 months ago - 1 year 9 months ago #26534 by floppysheep
So I've tried also enabling the User Group filter, and setting it to include all user groups (including "Public") as well as the Menu Filter. But it still doesn't show to non-logged-in users.
1 year 8 months ago #26544 by loic
Hello,

could you send FTP + admin account to support @ juloa.com (remove the spaces) ?
The support team will take a look.

Best regards.
1 year 8 months ago #26576 by floppysheep
Hello, I sent the details you requested to your support email address on 8/25. Have you had a chance to look at the problem?
1 year 8 months ago #26577 by loic
Hello,

I take a look today, sorry for the delay, we have a really busy week.

Best regards.
1 year 8 months ago #26582 by floppysheep
I very much appreciate the help, and for now I have disabled caching on the Bruce modules and that has solved the problem. But I would like to figure out why the Bruce module doesn't seem to work properly with Joomla caching. Have you sen this issue before? Or is there another caching system that you recommend that is compatible with this component?
Time to create page: 0.197 seconds
Powered by Kunena Forum